Nybegynnere med gjennomført skiskole eller tilsvarende ferdigheter.

Gruppe Gul har hovedfokus på at det skal være gøy å stå på ski.

Gruppe blå fokuserer på videreutvikling av viderekommende utøvere

Gruppe RØD er beregnet for de som bedriver konkurransealpint

For de som driver frikjøring og som trikser på hopp, bokser og rails - ikke aktiv

Aktuelle saker

Vel gjennomført Klubbmesterskap og "Kampen om bøtta"

Klubbmesterskap og "Kampen om bøtta" 2013 ble gjennomført under flotte forhold i Furutangen. Det var god stemning og tette kamper, da de 42 startende kjørte 2 omg. slalåm, før de 32 beste startet kampen om bøtta i paralellslalåmen. Synne gikk av med seieren i kamp mot Theodor. Det var mange blide unger i bakken, som i løpet av vinteren har blitt veldig flinke på ski - gøy å se utviklingen! Dagen ble avsluttet med premieutdeling og pizza på Mattistua. Gratulerer til alle klubbmestere 2013! Bilder fr dagen er lagt ut på vår facebookside, resultatene finner dere under info - resultater.

Vedlegg:
Last ned denne filen (Resultatliste totalt.pdf)Resultatliste totalt.pdf[Resultatliste klubbmesterskap]81 kB

Bilder fra galleriet