Nybegynnere med gjennomført skiskole eller tilsvarende ferdigheter.

Gruppe Gul har hovedfokus på at det skal være gøy å stå på ski.

Gruppe blå fokuserer på videreutvikling av viderekommende utøvere

Gruppe RØD er beregnet for de som bedriver konkurransealpint

For de som driver frikjøring og som trikser på hopp, bokser og rails - ikke aktiv

Aktuelle saker

Skiskole 2016 - Nybegynnerkurs i Furutangen 9-10.januar 2016

Rena alpinklubb arrangerer skiskole for nybegynnere i Furutangen den 9. og 10. januar 2016. Målgruppen for kurset er elever som har ingen, eller liten, erfaring med alpinski. Kurset anbefales for barn fra 4 år. Kurset koster kr. 500,- pr elev. For elever som fortsetter å trene med klubben, vil kursavgiften dekke treningsavgift for gjeldende sesong. Heiskort er gratis for deltakere under kurset. Påmelding MÅ gjøres gjennom denne påmeldingslenken:

Påmeldingsfrist er 30.12.15. Skiskolen har ca 60 plasser, de som ikke tidligere har deltatt vil bli prioritert. Instruktører på kurset er trenere og aktive utøvere i klubben. Hjelm er påbudt for alle deltakere. Mer informasjon om gjennomføring av kurset finnes ved å gå inn på "skiskole".

Bilder fra galleriet